Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, після виходу 5 випуску проекту, який знімали у Львові, вже за традицією відбулося пост-шоу з ведучим Григорієм Решетником "Як вийти заміж". Цього разу дівчата обговорили важливу тему, пов'язану з ініціативою у відносинах.

Про це написала пост в Instagram і одна з фавориток Михайла Заливако – Юлія "зайка".

"Сьогодні на пост-шоу ми обговорили чи варто жінці проявляти ініціативу у відносинах 🤔 Я вважаю, що на етапі знайомства можна подати сигнали: затримати погляд, посміхнуться, підморгнути 😉❤️ Наступний крок - за чоловіком. Для мене відносини це як танець 💃, крок я - крок партнер. Адже відносини не бувають односторонніми. Один крок, другий - якщо немає реакції, у мене починають закрадатися сумніви, чи варто продовжувати спроби 🤔👩‍❤️‍💋‍👨 На будь-якому етапі відносин важливо, не розчиняться в чоловікові повністю. Адже втративши індивідуальність, можна стати нецікавою", - зазначила учасниця "Холостяка".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот

Нагадаємо, Михайло Заливако вперше побачить дівчат без тонни макіяжу: "Я офігел!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако попрощається з однією з фавориток "Холостяк 11".

Також портал Знай.uа писав, що найскандальніші учасниці "Холостяк 11" поскаржилися на проект: "Можна виспатися".