Район операції Об'єднаних сил відвідала з робочим візитом американська делегація на чолі з аташе з питань армії і оборони полковником Бріттані Стюарт (Brittany Stewart).

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, заступник командувача ООС генерал-майор Едуард Москальов ознайомив американську делегацію з поточною політикою безпеки і ситуацією на фронті.

Американські дипломати відвідали підрозділи Збройних Сил України, які виконують завдання на лінії зіткнення з бойовиками, поспілкувалися з українськими воїнами і ще раз переконалися в присутності російсько-окупаційних військ на Сході України.

"Уряд США глибоко стурбований ситуацією, яка складається навколо кордонів України і всіляко підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, - заявила полковник Стюарт під час брифінгу.

полковник Бріттані Стюарт, фото з Facebook ООС
полковник Бріттані Стюарт, фото з Facebook ООС

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В ході візиту, іноземна делегація відвідала меморіальні комплекси полеглим воїнам. Під час церемонії покладання квітів вони вшанували героїв України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас через загострення на лінії зіткнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, українського воїна зачепили осколки від мінометів ворога: перемир'я лише сниться.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі захисник загинув під кулями окупантів, ще один воїн підірвався на міні. На місці подій працювали командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ.