Популярна українська фотограф і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників в Instagram кадрами з особистого і творчого життя.

Цього разу 32-річна знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соцмережі чорно-білі кадри, зроблені на досить відвертій фотосесії. Так, на знімках Соня позує на дивані в сексуальній сукні з глибоким вирізом в зоні декольте і чорних напівпрозорих панчохах.

"Пропаганда панчіх", - з гумором підписала фотографії Плакидюк.

До речі, підписники засипали компліментами Соню, написавши про те, що у неї "красива душа".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це дуже!", "😚😚😚від childhood love чую)", "Вау 🙌 як завжди прекрасно 😍", "😍😍😍 це секс з самим сексом 🔥", "Яка красива душа! 😍😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Соня Плакидюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що ноги Лесі Нікітюк перемогли груди Даші Астаф'євої: конфлікт розгорівся на очах Насті Каменських.

Нагадаємо, Алла Костромічова з "ТМПУ" задумалася над зміною професії: "Є велике бажання".

Як повідомляв портал Знай.uа, Соня Плакидюк з "ТМПУ" показала себе в юні роки, зірку не впізнати.

Також портал Знай.uа писав, що Соня Плакидюк виставила велику і соковиту, як у Кім Кардашьян.