Відома українська телеведуча, зірка "Нового каналу", ведуча програми "Аферисти в сітях" і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram.

Нещодавно Олена-Крістіна Лебідь опублікувала свіже фото, на якому можна помітити, ігри з її домашнім вихованцем, французьким бульдогом Сарою просто в коридорчику свого сімейного гніздечка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Або Сара на роботу не відпускає, або хоче поносити спідницю. Ну а шо сказати - Весна!", - коротко підписала публікацію Олена-Крістіна, додавши автора знімка - колишнього міністра, свого нареченого Пашу Розенка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що кілька тижнів тому Олена-Крістіна Лебідь зізнавалася, що була "обдуреною". Так, вона придбала кавун, а отримала "перестиглий огірок". Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в Instagram, яку тепер присвятила своїй чотирилапій подрузі – французькому бульдогу Сарі.

Раніше повідомляли, Олені-Крістіні Лебідь від пристрасті ледь не знесло стіл, Розенко ні при чому: "Давно б здриснула".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь показала, чим зайнятися в пробці: "нарізали і" похряцали".

Знай.uа писав, войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.