У минулому дуже відома і затребувана молода українська акторка, яку любили за роллю Лоли в серіалі "Школа" Ліза Василенко вирішила не натискати на гальма і облити брудом свою домівку, свою рідну країну. Нещодавно Ліза заявила, що "краще здохнути тут, ніж в Україні". Під словом "тут" акторка мала на увазі російську столицю, місто Москву.

Це далеко не останній крок у своїй помсті Україні. Так, Ліза організувала конкурс з проєктом "DeadLine Show", в черговий раз довівши своє лицемірство. На цей раз Ліза запропонувала російським дівчаткам змінити своє життя за допомогою найкращих "московських" фахівців. Однак такі ж як вона українки, взяти участі в конкурсі не можуть.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Лізи Василенко в мережі Instagram.

"DeadLine Show здійснить твою мрію! Найкращі фахівці Москви допоможуть тобі на шляху до кращої версії себе. - Виклади відео під хештегом #DeadlineShow в Instagram і розкажи чому DeadLine Show це саме Твій шанс - заповни анкету і відправ її на пошту Deadlineshow2021@gmail.com -Дочекайся відповіді і ти отримаєш шанс абсолютно безкоштовно приїхати в Москву, кардинально змінити своє життя і виконати найзаповітнішу мрію. Брати участь можуть повнолітні дівчата з будь-якого куточка РФ!", - розповідає Ліза про новий конкурс, в якому можуть брати участь тільки дівчата з Росії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цікаво, що в коментарях під публікацією Лізи вже почалися дискусії і різного роду розпитування. Ось тільки невелика порція того, що пишуть Лізі: "Чому не можуть брати участь дівчата з України? Адже ти сама українка", "Таке відчуття, що це я ходила по мосту загублена! Я ніколи не знайду себе. Я загубилася і мене вже не знайти...", "Значить тільки росіяни можуть брати участь".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, акторка серіалу "Школа" Ліза Василенко відреагувала на внесення до "Миротвореця": "Я не зобов'язана любити свою країну".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Школи" Ліза Василенко, яка полила Україну брудом, перекинулася на колег: "Я хочу сказати ось що...".

Знай.uа писав, зірка "Школи" Василенко, після тонн бруду на адресу України, взялася за подружок: "Огидне, зміїне...".