Популярний український ведучий, творець шоу "Слава+" на одному з українських радіо Слава Дьомін продовжує радувати своїх шанувальників, друзів і близьких яскравими кадрами з життя. Цього разу Слава опублікував "пікантне" фото. Ведучий не посоромився показати себе майже у всій красі, стоячи перед дзеркалом ванної кімнати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація Cлави Дьоміна, фото: Instagram
Публікація Cлави Дьоміна, фото: Instagram

"Вперше у відпустці не згоріла голова!", - коротко підписав свою багатозначну публікацію Слава Дьомін.

Ми вже писали, що Слава проводить свою відпустку в теплих ОАЕ, де навіть побував у вежі Бурдж Халіфа. Пізніше навіть розповів підписникам, скільки коштує екскурсія і як туди потрапити туристам, щоб подорож запам'яталася надовго.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Однак, повернемося до фото. Можна помітити, що Слава Дьомін опублікував фотографію, перебуваючи в костюмі "у чому мама рідна народила", тільки пара на дзеркалі не дала прихильницям побачити всю "вроду" чоловіка-красеня. Публікація вже встигла набрати сотні лайків і коментарів.

Ось, що пишуть шанувальники: "І не тільки", "Сміливо", "Слава, ну обличчя підгоріло, так)", "Сподіваюся це не в Дубаях фоткався?)", "Твоєю п'ятою точкою можна малювати картини, проводжати і зустрічати потяги на пероні, вишивати візерунки в повітрі і будувати будинки)".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Однак, важливо зазначити, що припущення підпиників про місце для фото можуть виявитися неправдою, адже Слава поставив в якості геолокації українську столицю.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в понеділок, 5 квітня, 2021 року в Дубаї було затримано дівчат, які влаштували відверту фотосесію на балконі одного з хмарочосів. Згодом стало відомо, що серед них 11 українок, а взагалі зібралося близько 15 дівчат з країн колишнього СНД.

Раніше повідомляли, Ані Лорак зважилася на зміну іміджу і викинула строкаті сукні: "Не боятися бути різною".

Як повідомляв Знай.uа, холостяк Слава Дьомін влаштував "бій" за серця українців: Дорофєєва, Кухар або Бабкін.

Знай.uа писав, Тодоренко, Остапчук і Потап: що побувало в роті цих зірок.