Популярна українська телеведуча і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала невдалий момент зі зйомок "Аферисти в сітях".

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що вже 10 травня на телеекранах з'явиться новий сезон проекту "Аферисти в сітях", де телеведуча Олена-Крістіна Лебідь розкриває популярний схеми шахраїв і вчить глядачів, як не потрапляти на їх виверти. Практично рік українці чекали нові випуски і ось, сталося-ведуча назвала дату випуску нових серій і навіть показала кілька уривків.

На опублікованому відео Олена-Крістіна Лебідь показала невдалий дубль підводки, на якій вона сиділа разом з хлопчиком. Телеведуча не стала розкривати суть діалогу з дитиною, показавши лише кадр, на якому вона засунула палець в ніс в той момент, коли її співрозмовник попросив води.

"Можна мені, будь ласка, води? - Не можна, у мене палець в носі".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники неабияк посміялися над Оленою-Крістіна Лебідь і почали жартувати в коментарях, а хтось навіть дізнався загадкового героя нового випуску.

"Коротко про мене на дистанційному, коли мене запитають в невідповідний момент😂 😂 😂 🤣 🤣", "Опаньки! Хтось любить колупатися в носі", "Оо це той пацанчик, у якого дівчина бойова була👏 😂 🔥", - написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Олені-Христині Лебідь від пристрасті ледь не знесло стіл, Розенко ні при чому: "Давно б здриснула".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь потрапила в біду, емоції зашкалюють: "ми в сраку".

Також Знай.uа писав, що Олена-Христина лебідь з "аферистів в мережах" сама була шахрайкою:"на дурних студенток".