Учасниця "Холостяка" і колишня дружина Андрія Богдана Ганна Сторожук (Богдан) розповіла про враження після екстремального побачення з Михайлом Заливако.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

У 6 випуску 11 сезону "Холостяка" Ганні Сторожук вдалося отримати довгоочікуване побачення з Михайлом Заливако. Раніше дівчина навіть в живу не могла поспілкуватися з холостяком, оскільки кілька випусків перебувала на самоізоляції з коронавірусом. Лише одного разу Заливако влаштував їм зустріч по скайп, щоб не засмучувати учасницю.

На шостому тижні Михайло Заливако вирішив скористатися подарунком дівчини-сертифікатом на будь-який екстрим. Він відправився з Ганною Сторожук на львівський футбольний стадіон, з-під даху якого вони пригнули з мотузками.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дівчина зазначила, що побачення вони провели просто чудово і вона отримала хорошу дозу адреналіну. Сторожук написала, що чим вище вони піднімалися на стадіоні, тим більше її серце закипало і прискорювалося дихання.

"І ось, я стою біля краю... я не думала ні про що... життя не пролітало у мене перед очима 😂 Страшно було зробити цей перший крок в безодню, в нікуди... ти йдеш вперед, а там немає нічого... але я зробила цей стрибок в невідомість, вже давно, коли зважилася на цей проект.... Тому, тільки вперед, ні кроку назад...", - написала Ганна Сторожук.

До посту учасниця прикріпила романтичний знімок, на якому вони з холостяком поцілувалися в губи перед самим стрибком.

Нагадаємо, що екс-учасниця "Холостяка" Ліза Крутікова не витримала поцілунків Михайла Заливако з іншими.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія "Зайка" розповіла, як їй вдалося домогтися спілкування і поцілунку з Михайлом Заливако.

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако запросив Анну Богдан на індивідуальне побачення.