На "ПриватБанк" надходять скарги через блокування: "Огидне ставлення до клієнта без заборгованостей"

Українці скаржаться на хамське ставлення і блокування карт у клієнтів, які не мали заборгованостей і кредитів. Відповідний відгук клієнтка опублікувала на сайті Мінфін.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Буде, як у людей - циклон": українцям напророкували сніговий екватор весни, готуйте санки

У четвер, 15 квітня, можна сміливо відзначати середину весни. За прогнозами синоптиків, в Україні в цей день буде хмарна і багата на опади погода.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Син піде по стопах батька: українець розповів, як доля завела його на Донбас

На Донбасі вже сім років відбуваються військові дії, і через фронт пройшла величезна кількість українців, які готові поділитися своєю історією. Одним з таких є і прапорщик Валентин.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Хочуть як у Європі: українці заговорили про поквартирний облік опалення

На сайті президента України з'явилася нова петиція, яка стосується забезпечення прав споживача, виконання Закону України Про комерційний облік комунальних послуг.

Отоплення, фото pxhere
Отоплення, фото pxhere

Зареєструвати дитину, не відходячи від ліжечка: молодим батькам спростили життя з "еМалятко"

Молодим батькам надали можливість зареєструвати новонароджену дитину в режимі онлайн. Українці можуть скористатися послугою "еМалятко" онлайн на порталі "Дія" - еМалятко.

Дитина, фото: Getty Images
Дитина, фото: Getty Images