Відомий український репер і музичний продюсер Олексій Потапенко (Потап) потримався за "геніталії" бізнесмена Гаріка Корогодського.

Відповідний ролик з'явився в Insta-stories виконавця.

Репер Потап вже давно дивує українців неординарними образами і спірними рішеннями. Він постійно радує публіку смішними знімками в соціальних мережах, але нарівні з цим може поговорити з фанатами і на серйозні теми.

Потап / фото: Instagram
Потап / фото: Instagram

Цього разу в історіях Олексій Потапенко вирішив поділитися кумедним моментом зі зйомок "Ліги сміху", де він є ведучим. Закулісами репер зустрів давнього знайомого Гаріка Корогодського, який славиться екстравагантною зовнішністю і образами. Для зйомок бізнесмен надів злегка непристойну сумку бежевим хоботом, який боляче нагадував чоловічі геніталії.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли Гарік Корогодський з'являється в моєму житті - це завжди свято. Який ти красень... тисну "руку", - завив Потап на відео.

У цей момент він схопився рукою за "причиндали" Корогодського і твердо їх потиснув. Чоловік за кадром назвав цей жест "потиском Потапа".

"Гарік, ти-найкращий!",- уклав репер.

Нагадаємо, що Потап поділився несподіваною фотографією: мізки вивалилися назовні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав як веселиться на роботі, поки дружина у відпустці.

Також Знай.uа писав, що поки Каменських в Мексиці, Потап розслабився вдома з яскравою красунею.