Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

38-річний танцівник розповів підписникам, як він вчився водити автомобіль у старших класах.

"У 10-11 класі школи один день на тиждень був присвячений НВК (навчально-виробничий комбінат). Там за два роки можна було отримати професію. Якийсь вибір в цілому був присутній, але на слюсарів і токарів черги я не бачив... А ось на водія категорії "С" - 4 людини на місце. Потрібно було здавати математику і щось ще, і для мене було справою честі пройти конкурс.

Пройшов. І перші півроку ми вивчали пристрій автомобіля. ДВС, колінвал, свічки, карбюратор... Не супер як цікаво, але вибору не було. Контрольні, заліки, іспит.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Далі - ПДР. І це було дуууже жорстко. Іван Петрович Дрозд (у прізвищі я точно не помилився) говорив: "Розумію, зараз вам складно, але ви будете згадувати мене все життя, та ще й правила знатимете". Ось, згадую. І дякую. Наприкінці 11-го класу з 30 осіб теорію з першої (!) спроби здали 29. Водіння - це все. Нам ще по 17 років, а в кишені вже права. Категорії "С".

Кожен день перебуваючи за кермом свого авто я подумки посилаю багатьох водіїв... до Дрозда. Іноді створюється відчуття, що правила в цьому місті знаю я один, а це сумно. І небезпечно. Вчіть правила. Вони не дають людині перетворитися на козла", - написав Влад Яма.

Нагадаємо, дружина Влада Ями ледве влізла у вузькі джинси, сміється вся сім'я: "У нас істерика".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті.

Також портал Знай.uа писав, що Ліліана Яма зізналася, що їхнє життя отруюють: "Позбавляють можливості".