Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій показав, як приготувати легкий шпинатний крем-суп з мінімальною кількістю інгредієнтів.

"Картоплю *бульк-бульк* варите, шпинат *пшшшш* смажите з вершковим маслом, *ляп* вершки, *шорх-шорх* сіль, *бжик-бжик* блендером, *хлюп-хлюп* у тарілку, *чік-чік* кінзу, *хррр-хррр* свіжомелений перець. Сьорб. Мммммм. Найкращий шпинатний крем-суп у вашому житті. Пропорції можете регулювати самі. Крутий блендр, що добре збиває - це важливо, бо важлива структура. Кінза - маст. Цьом", - написав Клопотенко.

"Колір просто ❤️❤️", "Точно зроблю! Цей "бульк-бульк" на вже прям чую як готую 😍😍😍😍 ось що ти робиш з нашою підсвідомістю 🔥", "Краса, дякую", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Євген Клопотенко, шпинатний крем-суп, фото з Instagram

Популярні новини зараз

У родині Тараса Тополі біда, сльози рікою: "Спочивай з миром..."

"Моя бабуся Софія Ротару загинула у вересні": українка приголомшила зізнанням

Тіна Кароль з обручкою на пальці заявила про важливе: "Я змінилася"

Настя Каменських так бурхливо відзначила день народження, що перестала бути на себе схожа

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко видав найпростіший рецепт улюбленого соусу: мінімум інгредієнтів.

Нагадаємо, Євген Клопотенко перетворив звичайну яєчню на ізраїльську шакшуку: "Кайф".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко розгромив свою кухню: "Ножем не виходить відбиватися".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко видав рецепт традиційної татарської страви – Азу з яловичини.