Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 38-річний танцівник поділився з підписникам своїми шкільними спогадами.

"У 52-му Газоні, вперше випущеному в 1964 році, в системі охолодження двигуна була... вода. Тому зимове водіння було ще тією пригодою. Перед уроком, при температурі, наприклад, -10 за Цельсієм, потрібно було з'явитися трохи раніше, набрати відро гарячої води, залити її в систему і спробувати завести вантажівку. Зазвичай виходило. Останній учень природно зливав після себе водицю. І задоволення цей процес зовсім не зменшував.

Адже можна було їхати за кермом величезної махіни по запорізькій набережній і насолоджуватися подвійним вижимом зчеплення... Романтика... Ну і не забути б про прогазовку при зниженні передачі. Хоча справедливості заради зазначу, що навіть тоді, в Запоріжжі вже ходили чутки про існування "коробки-автомат", - написав Влад Яма.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Влад Яма, фото з Instagram

Нагадаємо, Влад Яма висловився про наболіле, зауважує це щодня: "Подумки посилаю до..."

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями ледве влізла у вузькі джинси, сміється вся сім'я: "У нас істерика".

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті.