Рахунки українців-боржників під загрозою, гроші заберуть без питань: кого це торкнеться

З'явилася інформація про наказ, який 10 днів тому набув чинності, про автоматизований арешт коштів боржників на рахунках у банках.
Це дозволяє виконавцям володіти інформацією про номери рахунків боржників-фізичних осіб і сум коштів, які є на їх рахунках. Процедура автоматичного арешту коштів буде відбувається шляхом інформаційної взаємодії державних або приватних виконавців і банків.

борги
борги

Помер відомий український нардеп Володимир Яворівський: "Відійшов у вічність"

Пішов з життя український письменник і народний депутат шести скликань Володимир Яворівський.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Відійшов у вічність Володимир Яворівський-український письменник, політичний діяч, один з творців української незалежності. Співчуття рідним і близьким! Вічна пам'ять ..."— - написав в Ігор Телішевський.

Володимир Яворівський, скріншот: Youtube
Володимир Яворівський, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський зізнався у наближенні вступу до ЄС: "Крим - це Україна"

Президент України Володимир Зеленський написав публікацію в Telegram, пов'язану з його поїздкою 16 квітня 2021 року до Франції для зустрічі з главою Парижа Еммануелем Макроном.

Він зазначив, що вже вдруге обговорили просування до миру на Донбасі, незважаючи на пандемію і обмежені подорожі між країнами. Тези, за словами Зеленського, досить чіткі і зрозумілі - слід виконати домовленості, які були досягнуті ще взимку 2019 року.

Володимир і Олена Зеленські в Парижі, скріншот з відео
Володимир і Олена Зеленські в Парижі, скріншот з відео

МЗС України виганяє російського дипломата після скандалу з консулом Сосонюком: "Є 72 години"

ФСБ Російської Федерації затримала українського консула в Санкт-Петербурзі Олександра Сосонюка через "збір закритої інформації".

В "помсту" МЗС України заявило, що старший дипломат посольства РФ в Києві повинен покинути Україну протягом 72 годин, починаючи з 19 квітня.

МЗС України - фото Міністерства закордонних справ України
МЗС України - фото Міністерства закордонних справ України

Леся Нікітюк забула штани і показала голі сідниці: "Одягу все менше, що буде в травні?"

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість продовжує ділитися досить відвертими знімками. Але цього разу телеведуча вирішила передбачити дії засобів масової інформації і заздалегідь повідомила, що немає ніякої різниці, адже ЗМІ напишуть про відсутність трусів на тілі. Леся Нікітюк виклала кілька знімків, на яких відобразила себе в новому вбранні, але без штанів з голими сідницями.