Вже цієї неділі, 18 квітня, відбудеться півфінал 11 сезону "Голосу країни", в якому молоді вокалісти продовжать битися за місце у фіналі. З команди Наді Дорофєєвої буде битися двоє - Сергій Лазановський та Ілля Ніколаєнко.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в соціальній мережі Instagram.

Так, Ілля Ніколаєнко виступить у півфіналі в дуеті з Виконавцем ALEKSEEV. А Сергій Лазановський з Сергієм Бабкіним.

"Півфінал .. вже завтра!! 😱
Буде дуууже класний ефір!
Ви почуєте нову версію "gorit" в тріо..)
Дует @alekseev_officiel з @nikko._.official
І @babkin_official з @s. lazanovskyi_ridnyi 🔥
А ще я заспіваю для вас "zavisimost" ☺ ️
Зустрічаємося на найбільшому святі музики завтра ввечері на @1plus1_ua @goloskrainy_official",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Нехай горить наша душа🌝 💗", "ось і все, в очікуванні супер фіналу", "дуже чекаю команду Наді", "команда Dorofeeva вперед🔥", " а ще ми побачимо тебе сьогодні в ліпсінк баттлі, в ролі підтримки😂", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тренер " Голос країни "Надя Дорофєєва назвала найскладніший етап:"Переживаю не розчути". Дорофєєва зізналася, який етап у музичному проекті став для неї найскладнішим.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорофєєва показала улюблених чоловіків, все молодше Дантеса:"дивний вибір". В Україні триває показ 11 сезону головного вокального шоу країни "Голос країни". Зараз стало відомо про те, хто з команди Наді Дорофєєвої потрапив до півфіналу.

Також «Знай.иа " писав, що Один з найсильніших вокалістів "Голосу країни" Ілля Ніколаєнко захистить честь Наді Дорофєєвої. Шоу "Голос країни" вирішило нагадати глядачам про сильного учасника команди Наді Дорофєєвої Іллі Ніколаєнко, який сьогодні битиметься за місце у фіналі.