Трагічного інциденту вдалося уникнути в Одесі. Там чоловік вирішив звести рахунки з життям і навіть погрожував сусідам.

Про те, що чоловік погрожував своєму життю і не тільки стало відомо завдяки Telegram-каналу "Одеса як вона є".

"на Марсельській, 20 чоловік вирішив накласти на себе руки, відкрив газові конфорки і почав погрожувати сусідам. Копи нейтралізували його і швидка відвезла в дурку", - сказано в повідомленні.

На кадрах відео можна побачити сусідів, які повертаються до себе додому після інциденту і карету швидкої допомоги, лікаря, який заповнює документи. Крім того, на відео знято момент, коли чоловіка безпосередньо виносять з будинку під руки і за ноги рятувальники, які теж приїхали на виклик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, школярка штрикнула однокласником ножем за жарт про зґвалтування. У місті Пенза школярка засадила ніж у спину однокласника після жарту. Таким чином повідомляється, що 16-річна школярка була згвалтована в минулому році. Зловмисники спочатку напали на неї, а потім поглумилися.

Про це дізналися Однокласники, і замість підтримки, деякі почали труїти її, і всіляко чіплятися. Називали шл * хой, а також дівчиною легкої поведінки.

Потерпілий почав розповідати свою версію інциденту. За його словами, Софія Перша дістала ніж, і почала їм небезпечно розмахувати, а хлопець зробив їй зауваження, за що і отримав удар ножем. Слова підлітка підтверджують ще п'ятеро однокласників Софії.

Як повідомляв "Знай.uа", приблизна шестикласниця скинулася з обриву, пережила насильство рік тому, ніхто не знав.

Також "Знай.uа" писав, що жінка повісилася, вирішивши, що задушила дочку, але дівчинка вижила, погано вчила уроки.