В американському штаті Техас, в суботу, 17 квітня, двоє чоловіків загинули після того, як автомобіль Tesla на автопілоті врізався в дерево.

Про це передає портал WSJ.

Повідомляється, що один з чоловіків сидів на передньому пасажирському сидінні, а другий - на задньому сидінні Tesla. За попередніми даними, автомобіль рухався з високою швидкістю і на різкому повороті з'їхав з дороги, зіткнувся з деревом, а після загорівся.

Tesla потрапила в ДТП, скріншот з відео
Tesla потрапила в ДТП, скріншот з відео

"Наше попереднє розслідування встановлює - але воно ще не завершено , - що за кермом цього автомобіля нікого не було. Ми впевнені майже на 99,9% ", - сказав поліцейський четвертої ділянки округу Харріс Марк Херман.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами поліцейського, пожежа, що виникла в результаті загоряння автомобіля, гасили близько чотирьох годин. Рятувальники використовували понад 120 тисяч літрів води, щоб загасити пожежу, що охопила електромобіль.

Tesla потрапила в ДТП, скріншот з відео
Tesla потрапила в ДТП, скріншот з відео

Станом на неділю, 18 квітня, влада все ще розслідувала, чи спрацювала подушка безпеки переднього пасажира і чи була активована вдосконалена система допомоги водієві під час аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ілон Маск навчив Tesla новій голосовій команді: "Відкрий дупу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Tesla врятувала життя військового від нахабного викрадача, рахунок йшов на секунди

Також «Знай.иа " писав, що Ілон Маск продемонстрував нову вантажівку від Tesla: 1000 кілометрів на одному заряді