Відома українська спортсменка і призерка Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Анна Різатдінова вразила шанувальників напівоголеним знімком з квітами.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Анна Різатдінова вже з юності вразила українців своїми спортивними навичками і зібрала десятки престижних медалей на європейських і світових змаганнях. Зараз дівчина відійшла від змагань, заснувавши власну школу гімнастики і розповідаючи про свій життєвий шлях в соціальних мережах.

На цей раз Різатдінова вирішила не піднімати серйозних особистих тем, проте вразити шанувальників їй все ж вдалося. Вона опублікувала чорно-біле фото, на якому постала напівоголеною, прикривши груди букетом квітів.

"Краса жінки не в одязі, фігурі або зачісці. Вона - в блиску очей. Адже очі - це ворота в серце, де живе любов". Одрі Хепберн", - написала гімнастка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Пост Анни Різатдінової в Instagram / скріншот
Пост Анни Різатдінової в Instagram / скріншот

Фанати підтримали слова Анни в коментарях під постом, а також захопилися естетикою опублікованого знімка.

"Ця картина - чиста поезія! Ти виглядаєш приголомшливо, гарненька Анна! Ви втілення краси!❤ ️❤ ️", "Ви шикарна 😍", "Анна, ви - суцільна Краса!!!💐😍", "Дуже красиво😍", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що колишня Онищенко Різатдінова заговорила про поповнення в родині: "Провела з ним 17 років".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Різатдінова закликала підтримати нашу збірну в Міжнародний день спорту: "коронавірус завадив".

Також Знай.uа писав, що Різатдінова навчила українок правильно розсовувати ніжки: "відмінний спосіб зняти стрес...".