Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася в соцмережі Instagram милими знімками, на одному з них зображений її син Платон.

Як відомо, 11 квітня хлопчику виповнилося 9 років. Зіркова мама влаштувала синові круту вечірку з друзями та батьками на свіжому повітрі.

На опублікованому фото Ксенія з сином позують на природі та п'ють апельсиновий сік.

"Друзі, ну коли вже літо?! Як же я сумую за пікніками, вечерями і пляжними теплими вечорами. У нас у всіх дефіцит сонця, тепла і легкості, правда?! Я ж не одна така??? А поки весна більше схожа на осінь, ми рятуємося як можемо!" - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"А де Саша?", "Вибачте але куди пропав Еллерт, давно не бачу ні фото ні історій з ним, така ж історія і у нього", "Неймовірна красуня 😍", - запитують коментатори.

скріншот

скріншот

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт влаштував для коханої Ксенії Мішиної цілий концерт: стала в нагоді нога.

Нагадаємо, Ксенія Мішина зробила вибір не на користь Олександра Еллерта. Акторка поговорила про життя, вибір і щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина зробила зізнання про чоловіків: "Небезпечно мати справу".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина звернулася до фанатів через сина: "Почав розвиватися комплекс неповноцінності".