Відома українська співачка Настя Каменських вирішила випити баночку спиртного на честь виходу нової серії свого реаліті-шоу.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Настя Каменських нещодавно вирушила підкорювати простори Мексики на зйомках власного реаліті-шоу "дівчатка рулять". Разом зі своєю подругою Ганною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною співачка випробовує на собі нові процедури, подорожує цікавими місцями і показує все це шанувальникам.

Нещодавно Каменських випустила довгоочікувану 4 серію" дівчатка рулять", що вирішила відсвяткувати баночкою шампанського.

"Піднімаю на честь виходу 4 серії #Реалитидевочкилят улюблене ***, яке, до речі, в дорогу в таких баночках вже дуже зручне 😋 Улюблене ігристе мільйонів українців. Свіже, ароматне, з нотками полуниці 🍓", - написала співачка під публікацією.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

Шанувальники Насті Каменських були злегка здивовані таким вчинком співачки, оскільки раніше вона пропагувала здоровий спосіб життя і заявляла, що не вживає алкогольні напої. Тепер же думка про поп-діві злегка змінилося, що припало до вподоби не всім.

Але, крім обурень, багато фанатів оцінили радісний настрій Каменських і обсипали її компліментами в коментарях.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Потап розповів про стосунки з красунею-тещею:"сумую за твоїм борщем".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських в бікіні вразила " вратами "в потойбічний світ:"місце сили".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських спантеличила постільним знімком з подругами.