Відома українська гумористка і актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко оригінально привітала подругу з Днем народження.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Вікторія Булітко любить радувати шанувальників несподіваними образами в соціальних мережах і кумедними виступами на сцені "Дизель шоу". Навіть в Instagram актриса публікує не тільки фотографії з сім'єю або з недавніх фотосесій, а розбавляє це все кумедними роликами.

Так сталося і цього разу. Вікторія Булітко опублікувала відео, на якому постала зі своєю подругою Катериною Шенфельд. Гумористка привітала свою колегу з Днем Народження і написала пару приємних слів.

" Я щаслива!!!🥰 Від того, що життя мене зводить з крутими "божевільними" людьми! Так, @shenfeld, це я про тебе ☺ ❤ ️ Люблю, моя #Актриса! Всіх тобі особистих і творчих Благ! Нехай ангел хранитель оберігає тебе! З днем народження💋", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До вітального посту Булітко прикріпила відео, на якому заспівала веселу пісню з подругою Катею. Сама гумористка взяла в руки гітару і виконала основну партію, в той час як її подруга підігравала їй на барабані і підспівувала.

Але заковика відео була не в цьому: на перший погляд може здатися, що дівчата стоять, притулившись до бетонної стіни. Але насправді дівчата лежали на асфальті, закинувши ноги на стіну. Ракурс зіграв своє, а обман розкрився лише в кінці ролика.

Нагадаємо, що Булітко кардинально змінила образ-більше ніяких рудого волосся.

Як повідомляв портал Знай.uа, Булітко з Дизель шоу підкорила "безсоромним рудим" кольором волосся:"Фарбоване або натуральне".

Також Знай.uа писав, що Вікторія Булітко не вірить, що українці готові дотримуватися карантину і сидіти вдома.