Президент України Володимир Зеленський на тлі наростаючої російської агресії на Сході України зробив звернення до народу.

Глава держави заявив у своєму Instagram, що Україна готова захищатися, але при цьому не хоче війни. Принцип нашої країни – не починати війну першою, але завжди стояти до останнього.

Зеленський підкреслив, що Україна в 2021 році відрізняється від України в 2014 році.

"Ми не боїмося, тому що Україна-21 не має ілюзій. Розуміє, хто справжній друг і брат. Хто готовий підставити плече, а хто може вдарити в спину. А тому Україна-21 розуміє всі можливі сценарії і знає, що буде робити у відповідь при будь-якому розвитку ситуації", - попередив президент.

Володимир Зеленський на Донбасі, фото з Facebook ООС
Володимир Зеленський на Донбасі, фото з Facebook ООС

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За його словами, в України є армія і неймовірні захисники, які не мають страху і невіри в свої сили.

Зеленський також звернувся до президента РФ Володимира Путіна і запропонував йому зустрітися на Донбасі, де український лідер буває кожного місяця і бачить ситуацію своїми очима.

Раніше така пропозиція надійшла під час зустрічі радників "нормандської четвірки", яка відбулася 19 квітня.

"Пане Путін, я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна", - заявив Володимир Олександрович.

Нагадаємо, Олена Зеленська прилетіла в Париж у костюмі за 8 мінімалок: улюблений бренд першої леді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зізнався у наближенні вступу до ЄС: "Крим – це Україна".

Також портал Знай.uа писав, що українці просять Зеленського відокремити Путіна від Росії: "Це неправильно, бачить весь світ".