Пенсіонери, фото: кадр з відео
Пенсіонери, фото: кадр з відео

Українці можуть отримати пенсії "онлайн", не виходячи з дому

У Пенсійному фонді України розповіли, як громадяни можуть оформити автоматичне призначення пенсії без звернення до відділення відомства. Детальніше про це пише прес-служба ПФУ у Facebook.

Таксі, фото: скріншот з відео
Таксі, фото: скріншот з відео

Таксисту перерізали горло, але його врятувало друге підборіддя: "Пощастило, що я гладкий"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Російській Федерації двоє хлопців намагалися перерізати горло таксисту, проте його врятувало друге підборіддя. Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Настя Каменських / скріншот з відео
Настя Каменських / скріншот з відео

Настя Каменських втратила надію почати здоровий спосіб життя і пристрастилася до алкоголю

Відома українська співачка Настя Каменських вирішила випити баночку спиртного на честь виходу нової серії свого реаліті-шоу. Настя Каменських нещодавно вирушила підкорювати простори Мексики на зйомках власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять". Разом зі своєю подругою Ганною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною співачка випробовує на собі нові процедури.

Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall
Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall

Погода 21 квітня в Україні сподобається любителям осені, скрізь вогкість і сльота

У середу, 21 квітня, по всій Україні погода очікується теплою і дощовою. У більшості областей країни випадуть невеликі опади з проясненнями. За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, стовпчики термометрів показуватимуть близько +11 + 16 градусів. Найвищою температура буде в Херсонській та Миколаївській областях– +15 +17 градусів.

Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan
Надя Дорофєєва, фото: Cosmopolitan

Надя Дорофєєва розповіла про улюблене заняття в день народження, Дантес не потрібен: "Піду створювати"

Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" - Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram

У "Зайки" є інший? Учасниці "Холостяка" накинулися на Юлю зі звинуваченнями

Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. Так, в 7 випуску дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проєкт залишила 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.