У середу, 21 квітня свій 95-й День народження відсвяткувала королева Єлизавета II. На честь цього вона вирішила звернутися до народу з посланням.

Королева пише, що вона отримала величезну кількість листів з нагоди свого 95-річчя, в яких були добрі побажання. Це дуже цінно, як зізнається жінка.

"У часи, коли наша сім'я переживає період глибокої печалі, для всіх нас стало втіхою бачити і чути про данину поваги моєму чоловікові тут у Великобританії, країнах Співдружності і в усьому світі" - сказано в повідомленні.

Також, Єлизавета II хоче подякувати народу за всю підтримку, яку вони надали в останні тижні. Королівська сім'я зворушена, і завжди запам'ятає те, як протягом свого життя принц Філіп чинив неймовірний вплив на таку кількість людей.

Нагадаємо, що це перший день народження Єлизавети II за 73 роки, який вона зустріне без свого люблячого чоловіка.

Це свято вона не відзначала у зв'язку з втратою, а також пандемією коронавірусу. Хіба що до неї повинні були приїхати рідні, з якими б вони посиділи в тісному сімейному колі.

Принц Філіп помер 9 квітня після тривалої хвороби. Чоловікові було 99 років, і він всього 2 місяці не дожив до свого ювілею.

17 квітня відбулися похорони, за якими спостерігав весь світ.

Більшу частину церемонії Єлизавета II провела одна, і причиною цьому є карантинні обмеження. Жінці 95 років, тому вона в групі ризику, і може підхопити коронавірусну інфекцію.

Раніше ми повідомляли, Єлизавета II з'явилася в компанії коханого чоловіка, 99-річного Філіпа і поруч не видно.

Як повідомляв "Знай.ua", Помер чоловік королеви Єлизавети ІІ принц Філіп.

Також "Знай.uа" писав, що ведучий "напав" на Меган Маркл після інтерв'ю Опрі Вінфрі.