Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна зірка вирушила в спекотну Мексику, де зараз відпочиває з мамою Лідією Петрівною, подругою Анною Андрійчук-Завгородньою і помічницями Ілоною і Лєрою. При цьому репер Потап вирішив влаштувати дружині сюрприз і прилетіти до неї.

У свіжій публікації артистка поділилася гарною новиною – тепер фанати можуть придбати собі рожевий костюм з написом "Grls rule". При цьому мерч коштує досить дорого – 3500 гривень.

"Дівчата! Ми нарешті запустили передпродажі наших нереальних костюмів з колекції "Grls rule" в колаборації з annchoo_brand 🔥🔥🔥 Кайфую від того, які вони зручні і приємні до тіла 🥰 А цей дівчачий ніжно-рожевий Tie-Dye принт 💗 Свайпайте посилання в сторіс і встигніть схопити костюмчик і собі 💕", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Настя Каменських і Аня Андрійчук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Потапа Настя Каменських зізналася в коханні іншій людині: "Хоч раз замислювалися?"

Нагадаємо, Настя Каменських в одному халатику показала справжню екзотику: "Чоловіки, признавайтеся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських зізналася в проблемах зі здоров'ям, Потап переляканий: "Марш додому!"

Також портал Знай.uа писав, що Потап похвалився своїми вміннями, Насті Каменських пощастило: "4 за день".