Російський пожежник "воскресив" практично бездиханного кота після пожежі і повернув його схвильованій господині.

Відомо, що інцидент стався в російському місті Волгоград під час пожежі в одному з житлових будинків. Рятувальники, які займалися гасінням вогню, винесли з будівлі кота, господиня якого вже чекала на вулиці. Жінка побачила, що її вихованець практично не дихає і не подає ознак життя і молила пожежників про порятунок кота.

В результаті нетривалого непрямого масажу серця і подачі невеликої кількості кисню, вихованець буквально ожив на котах у рятувальника. Стривожена господиня відразу ж забрала кота з рук пожежників і поквапилася укутати його в свою куртку, щоб згладити пережитий стрес.

"Я відвела дитину в садок, і тут мені подзвонив батько, – згадує господиня кота і квартири на четвертому поверсі Олена. - У трубку він прокричав: "Пожежа!"Ми примчали додому і побачили, що чорний дим валить з першого поверху. Відразу стало страшно за своїх котів. Одного в результаті знайшли і ледве-ледве відкачали рятувальники. А вагітну кішку так ми поки і не бачили".

@_lizvetka_

Добрые люди они добрые всегда#хочуврек #рекомендации #врек #ужас

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - ⛔⛔⛔⛔

Варто зазначити, що українські рятувальник також небайдужі до вусатим товаришам. Так, один з бійців ДСНС врятував кошеня від голодної смерті після чого прибудував у себе на базі. Колеги вирішили не залишати кота без почестей, організувавши йому власне місце і навіть рятувальну форму.

Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook
Історія кота-майора Чіваса, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що вибух газу зруйнував будинок дощенту, люди стрибали з вікон: 2-місячна крихта дивом вижила під завалами.

Як повідомляв портал Знай.uа, подружжя в погонах витягли старого з палаючої квартири:"ризикували своїми життями".

Також Знай.uа писав, що рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.