Кораблі, фото: kyivpost
Кораблі, фото: kyivpost

Для захисту: Україна попросила у Німеччини бойові кораблі

Україна направила владі Німеччини список озброєнь, які хотіла б отримати для захисту узбережжя Чорного моря. Про це передає телеграм-канал Інсайдер UA, посилаючись на німецьке видання Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Вербна неділя, скріншот з відео
Вербна неділя, скріншот з відео

Вербна неділя 2021: стародавні традиції і суворі заборони у свято

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За тиждень до Великодня святкують Вербну неділю. Цього року свято, яке відноситься до 12 найважливіших дат церковного календаря, припадає на 25 квітня. Вербною неділею називають велике християнське свято - Вхід Господній в Єрусалим. Вибір на вербу припав не випадково, адже це дерево здавна наділяли позитивними властивостями і використовували для захисту від зла.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова показала, як виглядає чоловіча турбота

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова вирішила показати, як про неї піклується чоловік. Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Карантин - фото ua.news
Карантин - фото ua.news

Одна з областей покине "червону" зону: кому пощастить перед Великоднем

У неділю, 25 квітня, Одеська область вийде з "червоної" зони епідеміологічної небезпеки і потрапить в "жовту" карантинну зону. Про це повідомив міністр КМУ Олег Немчинов на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук. Він зазначив, що у суботу, 24 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Друг "здав": чоловік відкрив стрілянину з авто і потрапив до рук копів

Під Черкасами в місті Золотоноша чоловік ромської національності влаштував стрілянину, нібито по горобцях, з автомобіля на ходу. Те, що відбувалося зняв на відео друг стрільця і виклав в соціальну мережу Instagram разом з геолокацією. Про це розповіли в прес-службі поліції Черкаської області.