Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася в рідний Київ, поділилася з багатотисячною армією фанатів результатами красивої фотосесії в своєму Instagram.

До речі, 25-річна хрещениця Ірини Білик часто радує аудиторію в соцмережі крутими роликами і знімками. Цього разу Гросу знялася у фотосесії, на якій позувала в блискучому подовженому жакеті та сріблястій сукні.

У підписі до фотографій зірка зізналася, що найближчим часом планує знову змінити зачіску або пофарбувати волосся. Варто зазначити, що зараз Аліна носить довгі африканські кіски.

"Як ви вважаєте, яка зачіска і колір волосся мені найбільше підійдуть?) хочу розплести коси і знову щось спробувати:)" - написала Гросу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Аліна, будь-яка зачіска Вам до лиця 😍😍😍", "Всі фото шикарні", "Красива дівчинка, дуже фотогенічне обличчя! Але світле волосся - це дуже ніжно до вашого образу! ❤️❤️❤️" - коментують пост користувачі соцмережі.

Аліна Гросу, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу показала пристрасть з Романом Полянським: "Плювати на все".

Нагадаємо, Аліна Гросу змусила бойфренда оцінити запах брудних шкарпеток: "Як огидно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу зізналася в проблемах з Романом Полянським: "Мозок нещадно згвалтований".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу кардинально змінила зовнішність: "Це імпланти".