Вибула учасниця "Холостяк-11" Тетяна Шевцова розповіла, як її змінив проект.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що у 8 випуску "Холостяка" з Михайлом Заливако додому вирушила Тетяна Шевцова. Глядачі запам'ятали її як милу і енергійну дівчину, яка не соромиться висловити правду конкуренткам в обличчя. Однак, у неї не вийшло вибудувати з бізнесменом любовних відносин, і вони розлучилися як друзі.

Після відходу з проекту Тетяна Шевцова вирішила відверто розповісти українцям, як на неї вплинув "Холостяк". У новому пості дівчина розповіла, що не можна сказати, що шоу не вплинуло на її поведінку і світогляд.

"Я стала більш відкрита з людьми, особливо незнайомими і почала довіряти, почала їх впускати в своє життя)))) добре ще що на проекті був психолог, він розбирає тебе по поличках – і це добре", - пише Тетяна.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пост Тетяни Шевцової в Instagram / скріншот
Пост Тетяни Шевцової в Instagram / скріншот

Дівчина зазначила, що на проекті високий ризик показати свої неідеальні сторони. Так, наприклад, її батьки дізналися про те, що вона матюкається. Але в той же час, "Холостяк" допоміг їй перестати бояться показувати себе справжню і те, що вона має на даний момент.

"Всі ми хочемо здаватися і бути краще ніж зараз, і виставляємо тільки нові шмотки або нові досягнення. Але старе і минуле це ж теж я, я в общажці з тарганами або я в своїй квартирі з новим ремонтом", - уклала Шевцова.

Нагадаємо, що Юля Карнаух з " Холостяк 11 "розкрила правду про проект:" Міша не зрозумів...".

Як повідомляв портал Знай.uа, цілеспрямована фаворитка "Холостяка" Джессіка показала свій біль:"ніхто ніколи не підтримував".

Також Знай.uа писав, що Юля " Зайка "зіпсує побачення з Богдан і Джесікою заради" Холостяка " Заливако.