Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію в Instagram фото і відео зі свого життя.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" опублікувала в соцмережі новий пост, в якому розповіла про своє харчування.

"Я перепробувала безліч дієт і дуже полюбила інтервальне голодування. Воно прямо дуже ефективно. Основна фішка в тому, що прийом їжі строго чергується з періодами голодування за певними інтервалами часу. Простіше кажучи, до ночі з ранку і ввечері додається кілька годин ще або вже без їжі. Ця дієта добре сприяє обміну речовин і зниженню ваги.

Наталя Могилевська, фото з Instagram
Наталя Могилевська, фото з Instagram

Найпопулярніші схеми 16/8 і 20/4. Мій варіант – це повна відмова від їжі на 16 годин і 8 годин, коли їсти можна. Інтервал можна вибрати самостійно – з 11 до 19 або з 8 до 16. Підбирайте будь-яку зручну схему в залежності від вашого метаболізму. Дієта – це дуже індивідуальне питання, але найголовніше – не повинно бути ніякої шкоди здоров'ю!" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська показала, з ким живе в новому будинку: "Хто цей чоловік?"

Нагадаємо, Наталя Могилевська поскаржилася на безробітних українців: "Справа не в локдауні".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська заговорила про ідеал чоловіка: "Не варто їм дарувати своє кохання"

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська зізналася, чого боїться найбільше: "Було справжньою мукою".