Відома українська журналістка і ведуча програми "Аферисти в сітях" на "Новому каналі" Олена-Христина Лебідь показала кумедний кадр зі зйомок нового сезону.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Олена-Христина Лебідь прославилася завдяки програмі" Аферисти в сітях", в якій вже багато років розкриває популярні схеми шахраїв. Однак, також її знають як наречену колишнього віце-прем'єр-міністра Павла Розенка і справжню реготушку в соціальних мережах.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Цього разу телеведуча вирішила поділиться кумедним кадром зі зйомок нового сезону "Аферисти в сітях", який з'явиться на екранах вже 10 травня. На зйомках Олені-Христині Лебідь сказали набирати щось в телефоні, для чого вона вибрала діалог зі своїм коханим Павлом Розенко. Більш того, ту беліберду, що вона надрукувала, вона ще й відправила.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Набираю в месенджері "коханому" і пишу: "Брлмрбрлм". Він такий: "Блін, я тільки про це подумав", - сміється телеведуча.

У коментарях шанувальники Олени-Христини Лебідь від душі посміялися над відеороликом і відзначили, що вже з нетерпінням чекають нових серій улюбленої програми.

Нагадаємо, що Олена-Христина Лебідь розкрила секрет ідеальних відносин:"плюшевий Термінатор".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Лебідь підставила личко під" гостру "несподіванку:" Обіймайшн...".

Також Знай.uа писав, що Олену-Христину Лебідь викрили в "зраді": "у тебе там інша!".