Український кулінар і переможець "Майстер Шеф" Євген Клопотенко поділився простим рецептом смачного плову.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний пост з'явився на його сторінці в
"О май гад, зіс іс плов. Зара буде не автентичний варік. Просто той, коли хочеться, щоб смачно, але без головного болю. Рис, морква, м'ясо - база. Смакова прокачка, яка все порєшаєт - багато цибулі, багато часнику, родзинки, курага, круті спеції. І буде вам добре у роті", - пише Клопотенко.
Інгредієнти:
- Рис довгозерний
- Морква
- М'ясо (може бути свинина або будь-яке інше)
- Часник
- Цибуля
- Спеція
- Курага
- Ізюм
Приготування:
На початку нарізаємо м'ясо великими шматочками, півкільцями кришимо цибулю. Моркву натираємо на крупній тертці, а часник можна просто з лушпинням розрізати навпіл.
Як зазначив Євген Клопотенко, якщо у вас є мультиварка, то всі інгредієнти можна просто закинути в неї і поставити готується на режимі плову або гасіння.
Однак, якщо мультиварки немає, тоді спочатку необхідно обсмажити м'ясо, додати до нього моркву, часник, цибулю, курагу, родзинки і спеції. Кілька хвилин згасити, після чого поставити з рисом і водою в духовку на 40 хвилин при 180 градусах. На 400 г рису додавайте 800 мл води.
Нагадаємо, що Евгеній Клопотенко поділився спрощеним рецептом італійської паски панеттоне.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко розповів, як змусити сусідів верещати.
Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про сучасний рецепт борщу.