Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, у 8 випуску проекту дівчата продовжують відпочивати з "холостяком" на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх. Відомо, що Михайло попрощався на церемонії з дизайнеркою інтер'єрів Тетяною Шевцовою, а також повернув у проект Юлію Бельченко (Зайку), яка випросила у нього другий шанс.

Крім того, Джессіка Чегі отримала довгоочікуване запрошення на індивідуальне побачення. Про це дівчина написала у своєму Instagram.

"Почуття дівчат до холостяка підсилюються з кожним новим побаченням і морально витримувати таку конкуренцію надзвичайно важко. Кожна з нас прагне завоювати якомога більше уваги від Міши та показати себе з найкращої сторони. Але я намагаюсь не звертати увагу на відношення дівчат з Мішею, адже розумію, що ми з ним маємо спільну особливу історію, на яку, окрім нас, ніхто інший впливати не може.

Джессіка Чегі / фото: Instagram
Джессіка Чегі / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мені стало набагато спокійніше, коли я отримала запрошення на індивідуальне побачення. У той момент я відчула зацікавленність Міши до себе і зрозуміла, що у наших почуттях є точки дотику. Мені було дуже приємно, коли Міша виділив мене, як особливу для нього дівчину, на церемонії вручення троянд 🌹 Тоді я зрозуміла, що наше побачення буде дуже чуттєвим ❤️", - зазначила Джессіка.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Заливаком: "Мені добре з тобою".

Як повідомляв портал Знай.uа, ексобраниця "Холостяка" Заливака розповіла про життя після проекту: "У гуртожитку з тарганами".

Також портал Знай.uа писав, що Юля Карнаух з "Холостяк 11" розкрила правду про проект: "Міша не зрозумів..."