Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну: СБУ визнала репера загрозою для нацбезпеки

У наданому списку близько 200 осіб, серед яких можна помітити прізвище і одного з найпопулярніших зірок російського шоу-бізнесу Моргенштерна. Він знаходиться на 25 місці з 29 квітня 2021 року. Списком займається Мінкульт на підставі звернень РНБО (Ради національної безпеки і оборони України), СБУ (Служби безпеки України), а також Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Моргенштерн, скріншот: Youtube
Моргенштерн, скріншот: Youtube

Копам можуть розширити повноваження: в яких випадках до людини пропонують застосовувати електрошокер

29 квітня, Верховна Рада України розглядає законопроект №4375, який розширить перелік ситуацій в яких поліцейські має право застосовувати електрошокер. Так раніше поліцейські могли використовувати електрошокер у двох ситуаціях: відбиття нападу на поліцейського, іншу особу та/або об'єкт, який знаходиться під охороною; відбиття нападу тварин, які загрожують життю громадян або правоохоронця.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Хіміки розповіли, чому використання барвників для великодніх яєць небезпечне: яка є альтернатива

Барвники для забарвлення яєць можуть бути дуже небезпечними, часом навіть можуть привести до серйозних наслідків. Ведучі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч дізналися, яку загрозу для життя несуть фарби.

Тому саме небезпека пов'язує Моргенштерна з крашанками.

Великодні яйця, фото: скріншот з відео
Великодні яйця, фото: скріншот з відео

СБУ знайшли на Донбасі боєприпаси 7 річної давності: бойовики геть забули про них

У районі ООС співробітниками Служби безпеки України були знайдені схрони з боєприпасами. Снаряди були небезпечними для оточуючих. У Луганській області співробітники СБУ виявили два схрони учасників незаконних збройних угрупувань.

Боєприпаси, фото: ООС
Боєприпаси, фото: ООС

У 8-класника, який бризнув балончиком в вчительку з'явилися захисники: "Нещодавно мама померла"

В Одесі 8-класник під час уроку розпилив перцевий балончик в обличчя вчительки, яку після цього забрала швидка. Інцидент трапився в школі №22. В даний час в навчальному закладі працює поліція. В результаті вчительку госпіталізували, вона отримала опік слизової ока. Як розповіла однокласниця хлопчика, то педагог багато собі дозволяє.