Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій склав добірку смачних страв на Великдень.

"Шо по турботі? Я тут взяв і зробив для вас добірку страв до Великодня. Бо нафіга вам витрачати свій цінний час на думання про їжу? Краще підіть та зробіть щось приємне для себе чи оточуючих. А порєшать по великодньому креативу - то вже моя робота. Вам треба буде лише відкрити рецептики та швиденько за ними приготувати їжу. Швиденько, бо я нє ізвєрг і складних страв вам не дам.

✔️Яйця - то святе та основоположне. Ви їми там наб'єтеся зранку. А їсти то хто буде? Правильно: ніхто. Тільки якщо ви з ними не замутите щось смачне. Наприклад, нафаршируєте. 4 варіанти начнок: паста з авокадо, форшмак, паста з бринзою та начинка з консервованого тунця.

рецепт Клопотенко, фото з Instagram
рецепт Клопотенко, фото з Instagram

✔️М'ясо. Тут готуйте те, чого вам більше хочеться. Чи то буженину з яблучним конфітюром, чи то м'ясну запіканку, чи то якусь добру та красиву птицю.

Популярні новини зараз
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

рецепт Клопотенко, фото з Instagram
рецепт Клопотенко, фото з Instagram

рецепт Клопотенко, фото з Instagram
рецепт Клопотенко, фото з Instagram

✔️Доп закуски. Можна за 5 хвилин фіганути божественний паштет з сардин, вершкового масла, лимону та петрушки.

рецепт Клопотенко, фото з Instagram
рецепт Клопотенко, фото з Instagram

✔️Раптом вам хочеться чогось солодкого, що не паска, то готуйте морквяний бісквіт. Лише 25 хвилин, і ваша душа стрибає на хмаринці. Він такий солодкий, вологий і зі сметанкою - ммммм", - написав Клопотенко.

рецепт Клопотенко, фото з Instagram
рецепт Клопотенко, фото з Instagram

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Найкращий у вашому житті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав полегшений рецепт італійської паски панеттоне: "Не жлобіться".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про найсмачніші паски на Великдень: "Дах зносить".