В Україні різко підскочили ціни на огірки

Далеко не всі українці можуть дозволити собі тепличні огірки. Тим часом ціни на овоч продовжують зростати.

дороги, скріншот з відео
дороги, скріншот з відео

На сьогоднішній день вартість тепличних огірків, які надходять у продаж стартують від 1,84 долара/кілограм (51, 33 грн). Ще минулого тижня показник не перевищував 1,50 долара/кілограм (41,84 грн).

Їздити з увімкненими фарами більше не потрібно: Кабмін звільнив водіїв від вимоги

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З 2 травня українські водії мають право вимикати фари у світлий час доби під час руху за межами міста.

Згідно з пунктом 9.8 Правил дорожнього руху, всі автомобілісти зобов'язані включати фари ближнього світла за межами населених пунктів у світлий час доби в період з 1 жовтня по 1 травня включно. Відсьогодні українські водії можуть не слідувати даним вказівкам аж до настання осені і вимкнені фари не вважатимуться порушенням ПДР.

Юні "блогерки" заради лайків задували свічки і курили в церкві

У Києві дівчата вирішили навести " суєту "і показати своє" виховання " в церкві Різдва Христового, що на Подолі.

Так, дівчата прийшли до церкви і почали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети, а також оглядали церковний інвентар та ікони. І всім цим поділилися в соцмережах.

Травень "розтопить" комунальні платіжки українців: як зміняться тарифи на світло, тепло і газ

Серед Хмари негативу, щодо комунальних платежів, з'явилися і позитивні новини. Так, у травні 2021 року платіжки за комуналку в Україні будуть значно нижчими, оскільки не доведеться платити за багатостраждальне опалення. Проте для населення підвищаться тарифи на блакитне паливо - тут вже боляче.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Так, з 1 травня всі постачальники газу населення зобов'язані запропонувати споживачам річні тарифи. Компанії-постачальники вже оприлюднили свої ціни, які діятимуть до 30 Квітня 2022 року. Зокрема, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" встановила річний тариф на рівні 7,96 гривень за кубометр, що на 1,10 гривень дорожче, ніж у січні - квітні (6,86 гривень).

Джесіку з "Холостяка-11" підловили у відносинах з одруженим чоловіком

Одну з обраниць " Холостяка "Михайла Заливако Джесіку Чеги" викрили " у відносинах з одруженим чоловіком.

@holostyak11

#холостякстб #холостяк #холостякукраина #холостякмихаил #холостякииша #холостяк11

♬ оригинальный звук - holostyak.STB

Один з недавніх випусків пост-шоу "Холостяка" "як вийти заміж" відвідала обраниця Михайла Заливако Джессіка Чегі. Під час спілкування з ведучим Гришею Решетником дівчата переглядали через додаток, як вони записані в телефонних книжках У інших людей.

Тіна Кароль відмовилася від сексу: втекла до випадкових перехожих

Відома українська співачка Тіна Кароль відповіла на провокаційні питання ведучого слави Дьоміна.

В першу чергу Тіна Кароль зазначила, що в її житті є той самий "хороший хлопець", про якого співається в її новій пісні, проте імені вона розкривати не стала. Співачка заявила, що однією зі своїх переваг вважає те, що будь-яку ідею вона може перетворити в щось нове і цікаве, вийти за рамки дозволеного.