В Абхазії помер російський блогер і прихильник здорового харчування Віталій Виграновський в результаті "оздоровчого" 40-денного голодування.

Про це повідомив Telegram-канал "Двач/Ньюсач".

Віталій Виграновський позиціонував себе як прихильник ЗСЖ, веганства, був мандрівником і практикував "гармонію з тілом". У середині березня він вирішив пройти шлях "очищення" почавши 40-денне голодування.

У своєму блозі чоловік розповів, що на 10-й день голодування його почала дратувати Москва і він вирішив виїхати в Абхазію. Крім цього, погіршився його стан здоров'я. На двадцятий день Виграновський повідомив, що відчуває повне очищення і зазначив зміни в своєму тілі: сильно змінилася маса, видозмінилися м'язи. За його словами, сил на фізичну активність у нього не залишилося – він міг лише ходити.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Віталій Виграновський / фото: Instagram
Віталій Виграновський / фото: Instagram

На 30-й день Віталій Виграновський заявив, що у нього піднялася температура, а вже через 5 днів він відчув "передсмертний стан". Однак, навіть такі серйозні симптоми не зупинили його.

Пост "Двач/Ньюсач" в Telegram / скріншот
Пост "Двач/Ньюсач" в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що у Підмосков'ї трагічно загинув блогер, який намагався виконати трюк для популярності в TikTok.

Як повідомляв портал Знай.uа, блогерка прикинулася мертвою на очах сім'ї, а рівно через рік її дійсно не стало.

Також Знай.uа писав, що блогера Reeplay, справжнє ім'я якого Стас Решетніков, посадили на шість років за смерть дівчини у нього на стрім.