Потап і Настя Каменських, фото: Instagram
Потап і Настя Каменських, фото: Instagram

Насті Каменських-34: Потап зворушив несподіваним сюрпризом для дружини

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хизується на своїй сторінці в Instagram. А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап зворушливо привітав кохану з днем народження - 4 травня Насті виповнилося 34 роки.

Зруйнований міст / фото: Varta1
Зруйнований міст / фото: Varta1

На дорозі Львів-Луцьк обрушився міст, люди були на волосок від смерті

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Львівській області на трасі "Львів-Луцьк" обрушився автомобільний міст. Про подробиці події пише прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області у Facebook. Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 3 травня, біля села Гайок Кам'янка-Бузького району Львівської області на трасі "Львів-Луцьк".

Масова бійка в Одесі з постраждалими, скріншот: Youtube
Масова бійка в Одесі з постраждалими, скріншот: Youtube

В Одесі школярі влаштували масове побоїще на Великдень, троє у важкому стані

В Одесі, на вулиці Старопортофранківській, 71, Підлітки влаштували масову бійку. В результаті бійки чотири людини опинилися в медустанові, три з них у важкому стані. Це сталося 2 травня 2021 року, під час святкування Великодня.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна Гросу Біля церкви змусила українців хвилюватися: "Чого така сумна?"

Нещодавно Аліна виставила серію селфі, зроблених на фоні церкви, показавши, як відсвяткувала Великдень. Так, артистка позувала в наряді чорного кольору зі стразами і косинкою на голові, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем і загадково дивлячись вдалину.

На українському кордоні, кадр з відео
На українському кордоні, кадр з відео

Європа готова послабити правила в'їзду іноземцям: які обмеження скасують

Єврокомісія запропонувала державам-членам ЄС послабити існуючі обмеження на в'їзд до ЄС для поїздок несуттєвого характеру, насамперед йдеться про туризм, беручи до уваги прогрес у кампаніях вакцинації та розвиток епідеміологічної ситуації у всьому світі. Про це йдеться в прес-релізі комісії.