Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

В Одесі 11-річну дівчинку викрали на очах у перехожих: запхав у багажник і втік

Повідомляється, що ввечері в середу, 5 травня, на вулиці Пушкінській в місті Одеса невідомий схопив 11-річну дівчинку, запхав у багажник автомобіля і зник. Правоохоронці оголосили в місті план "Перехоплення". Ведеться розшук зловмисника. Дитину викрали, коли вона сиділа на лавочці. Незнайомий чоловік взяв її за капюшон, ніс приблизно 5 хвилин і кинув в багажник чорного Renault, фрагмент номера 4859.

Єлизавета Ястремська / фото: Instagram
Єлизавета Ястремська / фото: Instagram

На "Міс Всесвіт" Україну представить Єлизавета Ястремська з "зайвими кілограмами"

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Міс Україна-Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська вже вирушила в США, щоб підкорити світ своїм національним костюмом, яким вже похизувалася в мережі. 17 травня в американському місті Майамі пройде конкурс "Міс Всесвіт-2020", в якому візьмуть участь дівчата з 74 країн світу.

Катя Осадча / фото : instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча / фото : instagram.com/kosadcha/

Вагітна Катя Осадча в обіймах іншого чоловіка

Українська телеведуча Катерина Осадча, яка нещодавно заявила про свою вагітність, анонсувала вихід спільної колекції одягу з відомим дизайнером Андре Таном. Телеведуча вирішила виплеснути весь свій творчий потенціал, створивши спільну колекцію одягу з українським модельєром Андре Таном.

Комуналка, кадр з відео
Комуналка, кадр з відео

Борги за комуналку, аліменти і штрафи: з українців почнуть списувати гроші "автоматично"

Тепер українці, які не платять аліменти, мають борги за комунальні послуги і штрафи за порушення ПДР можуть автоматично втратити свої кошти з рахунків. З початку квітня цього року в силу вступив наказ, в якому внесли зміни до наказу "Про затвердження Порядку автоматизованого арешту коштів боржників на рахунках у банках за виконавче провадження про стягнення аліментів".

Євген Кошовий, скріншот з відео
Євген Кошовий, скріншот з відео

Євген Кошовий став "барменом" і танцював з блондинкою

Зараз комік разом з командою студії "Квартал 95" і "Жіночий квартал" відправився до Туреччини на щорічний фестиваль "Весело". Учасники часу даремно не втрачають і беруть активну участь у всіх конкурсах фестивалю. Винятком не став і Кошовий.

Сторіс Мурата Налчаджіоглу / скріншот
Сторіс Мурата Налчаджіоглу / скріншот

Мурат Налчаджіоглу відвіз доньку від Ані Лорак і розважається з дівчатками

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав кадри зі спільного відпочинку з донькою в Туреччині. Відповідні знімки він опублікував у своїх Insta-stories. Відомо, що кілька років тому українська співачка Ані Лорак заявила про розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу через зраду.