Піхотинці довели мужність українців перед агресором

Прес-штаб ООС в соціальній мережі Facebook вирішив привітати українців з Днем піхоти, і зробив це прямо з передової.

Публікація починається з цитати, в якій звучать слова-твердження чоловіків і жінок, службовців в цьому роді військ.

"У піхоті мало романтики і завжди багато роботи", - йдеться в ній.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ще військовослужбовці з цього роду військ можуть скромничати з приводу того, що зовсім небагато прокопали. І тим не менш, вони закріпилися і створили новий оборонний рубіж своїми ж руками. Це стане не по зубах будь-якому агресору.

Володимир Зеленський зробив довгоочікувану заяву поруч з держсекретарем США

6 травня 2021 року стало відомо, що Україну відвідають Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен і заст.з політичних питань Вікторія Нуланд.

"Стратегічне партнерство України і США-незмінне. Ми розуміємо, що в сучасному динамічному світі, який змінюється кожну секунду, є фундаментальні речі, які повинні завжди залишатися незмінними", - додав Володимир Зеленський.

Світлана Лобода нарешті показала, як виглядає її 2-річна дівчинка

Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Відомо, що виконавиця цього року відпочивала зі своєю сім'єю на території Об'єднаних Арабських Еміратів. А зараз Лобода поділилася знімком, на якому зображена разом зі своїм дворічним малятком на ім'я Тільда, в Абу-Дабі. Світлана народила дівчинку 21 травня 2018 року в Лос-Анджелесі. Обидві представниці прекрасної статі в кадрі постали в сонцезахисних окулярах і капелюшках.

"Як же добре в травні в Дубаї😜 😍", - написала Світлана Лобода в підписі до публікації.

Ані Лорак відключила телефон і полетіла в невідомому напрямку

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

"Довгоочікувані вихідні❣️ нарешті можна відключити телефон і насолодитися офлайном✈️ Дякую авіакомпанії @siriusaero за сервіс і наш комфорт✈", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Тіна Кароль забула Дана Балана і взялася за молоденького блондина

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками " Тіна Кароль, якій приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, з'явилася на цікавому відео.

Варто зауважити, раніше Тіна Кароль вже оголосила другого переможця свого челенджу з доповненою реальністю.

"Бери участь в #челлендж від Тіни Кароль #тінахорошийпарень ❤", - йдеться в описі до відео.

Приховати доходи не вийде: українців перевірятимуть перед отриманням субсидій за комунальні послуги

Кабмін змінив правила надання субсидій населенню. Так, раніше субсидія не призначалася при купівлі дорогих речей на суму понад 50 тисяч гривень. То зараз правила змінилися. Якщо ви маєте додаткові доходи, наприклад, від депозиту або цінних паперів, готуйтеся про це розповісти, коли будете оформляти субсидію.

За новими правилами у вас обов'язково запитають і попросять відповідні документи. Особливу увагу приділять дорогим покупкам. Наприклад, на покупку валюти, або ж придбані квитки для перетину кордону.