Відома українська блогерка, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук розповіла про дивовижне розслідування, яке вона провела для самої себе.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не так давно дівчина натрапила в одному додатку з документами на деякі файли. Вона побачила їх і здивувалася, як змінилося її обличчя за останні кілька років.

"Була, чесно, шокована. Стала гортати всю свою стрічку намагаючись зрозуміти що сталося. Коли і як я так сильно змінилася. Особливо за останній рік. Адже з особою нічого кардинального я не робила. Ні операцій, ні філерів. Навіть губи здула рік тому" - пише Софія Стужук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона не може зрозуміти, чому все так кардинально змінилося, адже зараз вона зовсім інша. При цьому, вона зазначає, що не стала виглядати менш красивіше, або старіше.

Вона також вирішила зробити фото в костюмі, який вона одягала рік тому, і на нових фото ніби інша людина.

Софія Стужук пізніше зізналася, що дійсно відчуває себе по новому, зовсім іншою: "Я стільки всього пережила, через стільки всього пройшла, я стільки усвідомила. Я нарешті почала знаходити саму себе...самооцінку, якої рік тому просто не було зовсім. Я стала дуже сильною".

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

В кінці блогерша зробила висновок, що це і є та сама "трансформація з дівчинки в жінку".

На нових знімках дівчина продемонструвала свою відмінну, підтягнуту фігуру, а також можна розглянути груди, яку не так давно вона зробила в одній з клінік Стамбула.

Раніше ми повідомляли, овдовілій блогерці Софії Стужук пошматували груди.

Як повідомляв "Знай.uа", овдовіла блогерка Софія Стужук знялася напівголою для чоловічого журналу

Також "Знай.uа" писав, що овдовіла блогерка Софія Стужук роздяглася до білизни і відповіла на важливі питання.