У католицькому коледжі Південного Хреста в Сіднеї в жіночому туалеті поставили камери відеоспостереження.

Про це передає місцеве видання 7NEWS.

Виявилося, що керівництво коледжу Південного Хреста в Бервуді поставило камери за умивальниками і при вході до вбиральні. Все через побоювання, що детектори диму зламали.

Представник сіднейських католицьких шкіл, органу, що курирує школу, розповів, що камери були виявлені в четвер і зажадав негайно їх прибрати.

Учнів та їх батьків запевнили, що камери були встановлені в зафіксованому стані в напрямку тільки до умивальників і входу в кімнату.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не було прямої трансляції, і вони ніколи не знімали зображення в кабінах", - йдеться в повідомленні.

Учні старших класів
Учні старших класів

Представники коледжу розповіли, що камери встановили для вирішення проблем, пов'язаних з матеріальним збитком, в тому числі детекторами диму.

"Політика щодо камер дотримується за будь-яких обставин і що в туалетах і роздягальнях немає камер",- запевнили в коледжі.

Представник також зазначив, що поліція Нового Південного Уельсу розглянула і схвалила розташування камер при їх установці.

Батьки учнів зізналися, що їх турбує, хто міг мати доступ до записів з камер. А учениці відчували себе "ображеними" та "наляканими" за вторгнення в приватне життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У 8-класника, який бризнув балончиком в вчительку з'явилися захисники: "нещодавно мама померла"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Трьох школярів віднесло на крижині на 40 метрів від берега: могли провалитися в будь-яку секунду

Також «Знай.иа " писав, що Вихователька "замурувала" дитину в туалеті дитсадка: втомилася від постійного сміху