Відома українська спортсменка і тренер шоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська розповіла, які стосунки у дітей з батьком після розлучення. Чи часто В'ячеслав Узєлков бачиться з дітьми.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми «Зірковий шлях». Жінка дала інтерв'ю, де розповіла деякі секрети, а також просто показала своє життя.

Журналістка вирішила запитати у дітей, як часто вони бачаться з батьком, і першим відповів син - Роберт.

"Я не маю такого затятого бажання з ним бачитися. Просто не хочеться " - каже підліток. При цьому, сам В'ячеслав Узєлков живе недалеко від дітей, але, по всій видимості, бачаться вони не так часто.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Була ситуація, коли чоловік заблокував свого сина в соціальних мережах, і з тих пір вони взагалі не спілкуються, пройшло вже більше трьох місяців з того моменту.

Молодша дочка захотіла побачитися з батьком, а Марина не змогла завести її до нього, і довелося просити допомоги у Роберта. Чи допомагає В'ячеслав Узєлков матеріально відповідати не хотіла, лише сказала, що на Новий рік подарував дітям гроші.

Наодинці, вже без дітей, Марина зізналася журналістці, що їх спільна квартира була переписана на матір чоловіка, це було його прохання.

Вона це зробила без сумнівів, адже, напевно так і повинно бути, а найцінніше у неї вже є - діти.

До слова, саме діти почали натякати мамі, що давно прийшов час завести нові відносини. Олівія відправляє її кудись погуляти, пообідати, сходити на побачення. Роберт такої ж думки: "буде людина поруч з тобою - я буду спокійний. І ми його приймемо. І для нас буде нормально, якщо він з'явиться. Жінка не повинна бути одна".

Серце Марини, як вона сама зізнається, відкрито для відносин. Головне, щоб була взаємоповага, і був простір для особистого розвитку.

Раніше ми повідомляли, тренер" Зважених та щасливих " Боржемська показала як допомогти при домаганнях.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Узєлкова Боржемська звернулася до головного чоловіка в житті.

Також "Знай.uа" писав, що колишня дружина Узєлкова Боржемська показала як продовжити молодість.