За результатами першої репетиції в Роттердамі представники України на "Євробаченні-2021" група Go_A піднялася з 19 на 10 місце на думку букмекерів.

Про це йдеться на офіційному сайті пісенного конкурсу.

Відомо, що в неділю, 9 травня, український гурт Go_A вперше виступив на сцені "Євробачення" під час репетиції. Європейський мовник навіть показав уривок виступу представників України, який виявився вельми яскравим і незвичайним. Більш того, в прес-центрі порахували номер Go_A найкращим з усіх, хто до цього репетирував.

Тепер же українські представники піднялися на 4 щаблі вище в рейтингу ймовірних переможців "Євробачення-2021". Перша репетиція змусила змінити прогнози букмекерів і підвищити Go_A з 19 сходинки на 10. У той же час, шанси України на перемогу оцінюються в 2%.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Рейтинг / фото: Eurovisionworld.com
Рейтинг / фото: Eurovisionworld.com

Що стосується першого півфіналу, в якому спочатку виступить український гурт, то раніше Go_A навіть не потрапляли в список тих, хто пройде у фінал, а тепер вони піднялися на 5 місце.

Рейтинг / фото: Eurovisionworld.com
Рейтинг / фото: Eurovisionworld.com

На даний момент, згідно з думкою букмекерів, найбільш вірогідним переможцем залишається Франція, після чого йде Мальта і Швейцарія. У 10 лідерів також потрапили представники Італії, Ісландії, Болгарії, Кіпру, Литви та Швеції. Після першої репетиції також змінилося становище Росії-представницю знизили до 15 місця в рейтингу.

Нагадаємо, що група Go-A впевнено почала завойовувати любов Європи на "Євробаченні-2021": "Зайняли перше місце".

Як повідомляв портал Знай.uа, резервний номер Go_A для "Євробачення" злили в мережу: чим українці збиралися підкорити Європу.

Також Знай.uа писав, що Go_A вирушили до Нідерландів за 10 днів до "Євробачення": якою була дорога і чому так рано.