Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу перевтілень "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

На офіційній сторінці Вєрки Сердючки спростовують новину про те, що зірка виступала в Сочі. Про це нещодавно написав радикал Сергій Стерненко в соцмережі.

"Не тільки дружина Лещенка любить розважати окупантів. Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, блазнював вчора в Сочі. Сам Данилко це не афішує, але його спалили фанати", - заявив Стерненко.

Вєрка Сердючка, фото з Instagram
Вєрка Сердючка, фото з Instagram

Менеджери артиста відразу відреагували на новину і назвали її фейковою, а Стерненка попросили перевіряти інформацію перед публікацією.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Будьте уважні та обережні! Фейк! Сергій, будь ласка, перевіряйте інформацію", - йдеться в публікації.

"Як вже тільки не намагаються втягнути Данилка в політику...", "Вчора в Сочі був концерт пародії на Сердючку. Бачив у знайомих. Так що точно фейкньюс", - зазначили коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Вєрка Сердючка стала кумиром для британської зірки: "У Гаррі відмінний смак".

Нагадаємо, що Андрія Данилка "поховали" в Росії: "Ви що, з розуму посходили?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми".

Також портал Знай.uа писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною: "Запалює!"