Творча студія "Квартал 95" відома далеко за межами України, а на шоу "Вечірній квартал" та їх гумористичних серіалах виросло не одне покоління.

Нещодавно на офіційній сторінці "Кварталу" в соціальній мережі Instagram опублікували смішний номер з їх недавнього виступу, в якому з'явилися актори студії Юрій Великий і Євген Кошовий. Артисти спародіювали президента України, колишнього колегу Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка.

Так, за сюжетом номера "президент" і "мер" вирішили організувати масову вакцинацію українців від коронавірусної інфекції, і почали зі столиці. Що з цього вийшло, дивіться у відео:

"Зеленський і Кличко проводять всеукраїнську вакцинацію. Реакція людей на ва. Тільки в Києві одні й ті ж люди можуть перебігати дорогу на червоне світло, виходити на тонкий лід, пити воду з-під крана і при цьому моторошно боятися вакцини. Саме тому Володимир Зеленський і Віталій Кличко вирішили почати всеукраїнську вакцинацію з киян..." - йдеться в публікації "Кварталу".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що буде, якщо залишити чоловіка на господарстві: "Варто тільки дружині виїхати..."

Нагадаємо, "Квартал 95" знайшов заміну "ВІА Грі" та Валерію Меладзе: "Нічний метелик і гусениця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець змінює професію, такої зірку "Кварталу" ще не бачили: "Це виклик".

Також портал Знай.uа писав, що зірки "Жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні та Гарік Корогодський.