Заготовки для борщу-відмінне рішення для майбутнього. Адже за допомогою такої закачування можна приготувати швидку вечерю з одним з найулюбленішого блюда української кухні.

Інгредієнт

  • * капуста шинкованная -1 кг
  • * буряк червоний 500 гр
  • * ріпчаста цибуля-300 гр
  • * солодкий перець-300 гр
  • * морква-300 гр
  • * томатний сік -2 ст.
  • * оцет 9% - 1 ст. ложку / на банку ємністю 1 літр/
  • для розсолу на 1 літр води:
  • * сіль-2 ст. ложки
  • * цукор-1 ст. ложка

Приготування: Овочі нашаткувати соломкою. Покладіть овочі в емальовану каструлю і влийте томат.соку.

Приготуйте розсіл.

Додайте у воду цукор і сіль і доведіть до кипіння. Залийте масу киплячим розсолом, доведіть до кипіння при сильному вогні, потім зменшіть вогонь і варіть ще 20-25 хв.

Популярні новини зараз

Таїсія Повалій повернулася з Росії до України і поділилася враженнями: "Ми тут подихаємо"

50 років тому знайшли скіфську пектораль: що таїть в собі знаменитий артефакт

"Антитіла" дістали скелети з шафи Тараса Тополі: Alyosha не зізнавалася

Красуня Боржемська в спокусливій позі змусила Узелкова кусати лікті: жінка-кішка

Показати ще

Відразу ж розкладіть масу по банках, влийте оцет і закатати прокип'яченими кришками. Переверніть банки на кришки і укутайте ковдрою на 15-20 годин.

Раніше ми повідомляли, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.

Як повідомляв "Знай.uа",як врятувати стан рук після городу - поради фахівців.

Також "Знай.uа" писав, що червоні і солодкі ягідки на радість, найкращий захист для куща малини від шкідників - встигніть навесні.