Заготовки для борщу-відмінне рішення для майбутнього. Адже за допомогою такої закачування можна приготувати швидку вечерю з одним з найулюбленішого блюда української кухні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- * капуста шинкованная -1 кг
- * буряк червоний 500 гр
- * ріпчаста цибуля-300 гр
- * солодкий перець-300 гр
- * морква-300 гр
- * томатний сік -2 ст.
- * оцет 9% - 1 ст. ложку / на банку ємністю 1 літр/
- для розсолу на 1 літр води:
- * сіль-2 ст. ложки
- * цукор-1 ст. ложка
Приготування: Овочі нашаткувати соломкою. Покладіть овочі в емальовану каструлю і влийте томат.соку.
Приготуйте розсіл.
Додайте у воду цукор і сіль і доведіть до кипіння. Залийте масу киплячим розсолом, доведіть до кипіння при сильному вогні, потім зменшіть вогонь і варіть ще 20-25 хв.
Відразу ж розкладіть масу по банках, влийте оцет і закатати прокип'яченими кришками. Переверніть банки на кришки і укутайте ковдрою на 15-20 годин.
Раніше ми повідомляли, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.
Як повідомляв "Знай.uа",як врятувати стан рук після городу - поради фахівців.
Також "Знай.uа" писав, що червоні і солодкі ягідки на радість, найкращий захист для куща малини від шкідників - встигніть навесні.