Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася з Мальдівських островів в російську столицю, де встигла відвідати відразу кілька церемоній нагородження російських премій.

Цього разу Кароліна опублікувала в соцмережі досить цікаву фотографію, на якій вона позує на тлі з написами "Я бачу твій голос". Для відвідування російського каналу Лорак вибрала суворий костюм чорного кольору. Під нього зірка одягла чорний топ, який підкреслив її пишний бюст.

"Голос – найдосконаліший інструмент ❣️ Він здатний наповнювати нас вірою і любов'ю, допомагати переживати неймовірні почуття, проживати особливі життєві етапи. 14 травня // Росія 1" - підписала знімок співачка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ані Лорак, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням: "У вас виходить".

Нагадаємо, Ані Лорак після скандалу з Меладзе засвітилася в обіймах 53-річного продюсера: "Геній".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Ані Лорак все складно, зрада Мурата перед очима: "Зберігати спокій".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак пригадала, як її колишній чоловік виправдовував публічну зраду: "Я думав, що це ти".