Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, дуже тісно співпрацює зі своїм директором Артемом Чирковим. Він є не лише її співробітником, а й правою рукою, яка знає всі секрети зірки.

У четвер, 13 травня, Чирков дав невелике інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях", в якому розповів про їхні особливі стосунки. Так, директор Полякової зізнався, що знає про неї практично все – навіть її розмір взуття.

"Ходив в аптеку за тампонами. Я можу їй подарувати кросівки, якусь білизну. Тому що я знаю її розмір, її улюблені балконети", - поділився Артем.

У той же час, за словами Чиркова, їх відносини є виключно дружніми.

"Наші відносини ніколи не стануть ближчими, ніж дружба і робота", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова запалила в гримерці в образі гарячої королеви: пишне декольте і нескінченні ніжки. Співачка виставила кумедне відео, з'явившись в образі королеви.

Нагадаємо, Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з дочками: "Привіт, Стара". Під прицільну камеру матері потрапила молодша донька Аліса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова налякала фанатів перед концертом: "Виписали з дурдому". Зірка показала незвичайне татуювання і розповіла про його значення.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова поїхала від чоловіка і забрала доньок: "Не бачила майже рік".