Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережі" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч шанувальників.

Цього разу ведуча поділилася серією милих і "шкодливих" кадрів з домашньою улюбленицею - французьким бульдогом Сарою.

На опублікованих фото наслідки "боротьби" собаки і рожевої кульки. Під час гри з кулькою собака розпатрала на шматочки свою тимчасову "іграшку".

фото: Олена-Христина Лебідь, Instagram
фото: Олена-Христина Лебідь, Instagram

фото: Олена-Христина Лебідь, Instagram
фото: Олена-Христина Лебідь, Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У сенсі, рожевий кулька?🤔
Ні, не чула!😇
Останнє фото: "Так-так, каюсь!"😂😂😂",- підписала фото дівчина.

"Таки не встигла Сара заховати докази", " 😂 😂 👏 До болю знайоме! Наша з рук вириває кульку і💣 😂", "милота❤️", "Сара як завжди - дівчина сюрприз😂❤️🔥", "Сара не встигла прибрати сліди злочину😹 😀", " Сара на першій фотці якщо придивитися така задоволена😂", " а мордочка))) все можна пробачити)"," гаразд, господиня, я не зумів тебе перехитрити.. Тримай те, що залишилося і не плач😂", " від ж шкода!) ", "Знищити кульку і зробити милу морду - наша школа 😆", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову зв'язалася з аферистами і Сулейманом: "Ну ви даєте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена-Христина Лебідь згадала найяскравіших шахраїв у своєму житті: "твої губи-як карасі"

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою: "з тобою все в порядку?"